Mustasilmäsalaatti

Mustasilmäsalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Mustasilmäsalaatti

Mustasilmäsalaatti

Ainekset15 annosta

1.350 kg
mustapapuja, kypsiä
0.500 kg
jäävuorisalaattia
0.400 kg
mustia oliiveja
0.300 kg

Marinadi

0.200 kg
sitruunamehua
0.170 kg
ruokaöljyä
0.017 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.008 kg
paprikajauhetta
0.012 kg
suolaa
0.016 kg
sokeria
0.003 kg
mustapippurirouhetta

Ohje

  1. Valuta ja huuhtele pavut. Sekoita marinadin ainekset ja lisää papujen joukkoon.
  2. Anna marinoitua kylmässä yön yli. Suikaloi salaatti ja juusto. Sekoita ainekset kasvisten joukkoon.
kpl
g
3.1 kg
262 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
262 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
11 g
Suola
1,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
262 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
11 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.