Mustasilmäsalaatti

Valio Food Solutions

Mustasilmäsalaatti

Ainekset15 annosta

1.500 kg
0.500 kg
jäävuorisalaattia
0.400 kg
mustia oliiveja
0.300 kg
Valio Mustaleima juustoa

tai Valio Emmental violetti kuutioita

Marinadi

0.200 kg
sitruunamehua
0.170 kg
ruokaöljyä
0.017 kg
0.008 kg
paprikajauhetta
0.012 kg
suolaa
0.016 kg
sokeria
0.003 kg
mustapippurirouhetta

Ohje

  1. Höyrytä papumixiä n. 5 min. Sekoita marinadin ainekset ja lisää papumix joukkoon.
  2. Anna marinoitua kylmässä yön yli. Suikaloi salaatti ja juusto. Sekoita ainekset kasvisten joukkoon.
kpl
g
3.1 kg
141 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
141 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,3 g
Kalsium
105 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
141 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,3 g
Kalsium
105 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›