Mustikka croissant vuoassa

Mustikka croissant vuoassa
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Mustikka croissant vuoassa

Mustikka croissant vuoassa

Valmiista croissant aihioista saat helpolla pienempääkin ja todella näyttävää tarjottavaa. Leikkaa vain kohmeinen aihio puoliksi ja laita vuokaan pystyyn ja paistumaan. Paiston jälkeen, kun täytät pohjankautta mustikkatäytteellä, saat yllätyksiä täynnä olevan croissantin.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 kpl

0.700 kg
0.700 kg (10 kpl à 0.070 kg)

Täytteet

0.300 kg
0.300 kg (10 kpl à 0.030 kg)

Pinnalle

0.015 kg
tomusokeria
0.015 kg (10 kpl à 0.002 kg)
1.015 kg (10 kpl à 0.101 kg)

Ohje

  1. Sulata croissant aihioita n. 15min,
  2. Leikkaa aihiot puoliksi ja laita vuokiin.
  3. Paista croissantteja 220°C:ssa uunissa n.17 min.
  4. Tee pohjapuolelle reikä ja pursota mustikkatäytettä sisään.
  5. Jäähdytä ja siivilöi pinnalle tomusokeria.
kpl
g
1.0 kg
307 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
307 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
307 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.