Mustikka-juustokakku

Valio Food Solutions

Mustikka-juustokakku

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset6 kpl

Pohja

0.250 kg
0.140 kg
fariinisokeria
0.140 kg
sokeria
0.030 kg
jauhettua hasselpähkinää
0.330 kg
vehnäjauhoja
0.011 kg
leivinjauhetta
0.130 kg
kananmunia
1.031 kg (6 kpl á 0.172 kg)

Täyte I

0.720 kg
0.180 kg
sokeria
0.070 kg
maissitärkkelystä
0.009 kg
vaniljasokeria
0.120 kg
sitruunamehua
0.009 kg
raastettua sitruunankuorta
0.150 kg
kananmunia
1.258 kg (6 kpl á 0.210 kg)

Täyte II

0.720 kg
0.720 kg
1.440 kg (6 kpl á 0.240 kg)

Pinnalle

1.000 kg
mustikoita
1.000 kg (6 kpl á 0.167 kg)
4.729 kg (6 kpl á 0.788 kg)

Ohje

  1. Pohja

  2. Sekoita voi ja sokerit.
  3. Lisää munat ja sekoita.
  4. Lisää jauhot, jauhettu pähkinä ja leivinjauhe.
  5. Anna taikinan kovettua seuraavaan päivään kylmässä.
  6. Kauli taikina n. 5 mm vahvuiseksi leivinpaperin päälle.
  7. Paina voideltu ø n.18 cm:n kakkurengas taikinan päälle.
  8. Täyte

  9. Sekoita täytteen ainekset tasaiseksi massaksi.
  10. Pursota täyte taikinan päälle niin että reunaan jää n. 5 mm ilman täytettä. Peitä renkaiden pinta toisella pellillä. (Estää juustotäytteen ruskistumista.)
  11. Paista 180°C:ssa n. 25 min.
  12. Irroita jäähtyneet pohjat renkaista.
  13. Pursota lemon curdia ja mustikkatäytettä spiraalina pohjan päälle.
  14. Koristele tuoreilla mustikoilla.
kpl
g
4.7 kg
224 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
224 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
36 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
224 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
36 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.