Mustikka-juustokakku

Mustikka-juustokakku

Teollisuus
224 kcal / 100g
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Pohja
0,250 kg Valio Eila® voita
0,140 kg fariinisokeria
0,140 kg sokeria
0,030 kg jauhettua hasselpähkinää
0,330 kg vehnäjauhoja
0,011 kg leivinjauhetta
0,130 kg kananmunia
1,031 kg 6 kpl á 0,172 kg
Täyte I
0,720 kg Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
0,180 kg sokeria
0,070 kg maissitärkkelystä
0,009 kg vaniljasokeria
0,120 kg sitruunamehua
0,009 kg raastettua sitruunankuorta
0,150 kg kananmunia
1,258 kg 6 kpl á 0,210 kg
Täyte II
0,720 kg Valio mustikkatäytettä
0,720 kg Valio lemon curd täytettä
1,440 kg 6 kpl á 0,240 kg
Pinnalle
1,000 kg mustikoita
1,000 kg 6 kpl á 0,167 kg
4,729 kg 6 kpl á 0,788 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Pohja
  • Sekoita voi ja sokerit.

  • Lisää munat ja sekoita.

  • Lisää jauhot, jauhettu pähkinä ja leivinjauhe.

  • Anna taikinan kovettua seuraavaan päivään kylmässä.

  • Kauli taikina n. 5 mm vahvuiseksi leivinpaperin päälle.

  • Paina voideltu ø n.18 cm:n kakkurengas taikinan päälle.

Täyte
  • Sekoita täytteen ainekset tasaiseksi massaksi.

  • Pursota täyte taikinan päälle niin että reunaan jää n. 5 mm ilman täytettä. Peitä renkaiden pinta toisella pellillä. (Estää juustotäytteen ruskistumista.)

  • Paista 180°C:ssa n. 25 min.

  • Irroita jäähtyneet pohjat renkaista.

  • Pursota lemon curdia ja mustikkatäytettä spiraalina pohjan päälle.

  • Koristele tuoreilla mustikoilla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!