Kefir tuo pirskahtelevan raikkaan maun mousseen. Tällä reseptillä valmistat niin leivokset kuin kakut vitriiniin, joita asiakkaasi eivät takuulla voi vastustaa.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Kefir tuo pirskahtelevan raikkaan maun mousseen. Tällä reseptillä valmistat niin leivokset kuin kakut vitriiniin, joita asiakkaasi eivät takuulla voi vastustaa.
Pohja | |
---|---|
0.320 kg | |
0.180 kg | fariinisokeria |
0.180 kg | sokeria |
0.160 kg | kananmunia |
0.440 kg | vehnäjauhoja |
0.014 kg | leivinjauhetta |
1.294 kg (8 kpl à 0.162 kg) | |
Täyte | |
0.800 kg | |
0.800 kg (8 kpl à 0.100 kg) | |
Mousse | |
1.000 kg | |
0.060 kg | liivatetta |
1.500 kg | |
2.000 kg | |
0.110 kg | sokeria |
0.010 kg | suolaa (maustemitallinen) |
4.680 kg (8 kpl à 0.585 kg) | |
Pinnalle | |
0.100 kg | |
0.800 kg | |
0.900 kg (8 kpl à 0.113 kg) | |
7.674 kg (8 kpl à 0.959 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.