Mustikka-kookosleivos

Mustikka-kookosleivos
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Mustikka-kookosleivos

Mustikka-kookosleivos

Pehmeä manteli-pistaasi pohja kätkee sisäänsä herkullisen raikkaan Valio mustikkatäytteen. Päällä Viola-tuorejuustosta ja Valio vanilja-jogurttitäytteestä tehty kreemi. Pinnalla Italianmarengista pursotettu ruusuke.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset45 kpl

Pohja

0.225 kg
mantelijauhetta
0.050 kg
pistaasipähkinöitä
0.270 kg
tomusokeria
0.300 kg
valkuaisia
0.100 kg
hienoa sokeria
0.945 kg (45 kpl à 0.021 kg)

Täyte

0.600 kg
0.400 kg
Valio vanilja-jogurttitäytettä
0.400 kg
0.500 kg
0.150 kg
kookoshiutaleita
2.050 kg (45 kpl à 0.046 kg)

Marenki

0.120 kg
valkuaisia
0.250 kg
sokeria
0.050 kg
vettä
0.420 kg (45 kpl à 0.009 kg)
3.415 kg (45 kpl à 0.076 kg)

Ohje

  1. Pohja

  2. Sekoita tomusokeri, mantelijauhe ja pistaasipähkinät. Jauha hienoksi kutterillla.
  3. Vaahdota valkuaiset vaahdoksi ja lisää sokeri vähitellen samalla vaahdottaen.
  4. Sekoita jauheseos käsin vaahdon joukkoon.
  5. Pursota sileäreunaisella tyllalla leivinpaperilla vuorattuihin ø 7cm rengasvuokiin. Pienet nyppylät reunaa vasten ja ohut spiraali keskelle.
  6. Ripottele pinnalle rouhittuja pistaasipähkinöitä ja tomusokeria
  7. Paista n. 25 min 180°C:ssa uunissa.
  8. Täyte

  9. Vaahdota tuorejuusto, kerma ja vanilja-jogurttitäyte. Lisää lopuksi kookoshiutaleet.
  10. Täyttäminen

  11. Pursota mustikka täyte pohjan päälle.
  12. Pursota tuorejuustovaahto keoksi.
  13. Marenki

  14. Vaahdota valkuaiset löysäksi vaahdoksi.
  15. Keitä sokeri ja vesi 120°C:een. Lisää ohuena nauhana valkuaisvaahtoon samalla vatkaten. Vatkaa kovaksi vaahdoksi.
  16. Pursota marenki tähtityllalla ruusukkeeksi ja polta pinta kaasuliekillä.
kpl
g
3.4 kg
295 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
295 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
295 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.