Mustikka-piimävanukas

Mustikka-piimävanukas
Tehnyt PetriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Mustikka-piimävanukas

Mustikka-piimävanukas

Helppo kylmävalmistettu mustikkainen piimävanukas neljästä raaka-aineesta. Kokeile myös muita Valio täytteitä vanukkaiden valmistuksessa.

Tehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset19 annosta

Ohje

  1. Annostele Valio Eila® piimä ja Valio vaahtoutuva vaniljakastike sekoittavaan pataan tai yleiskoneen kulhoon. Ripottele nesteiden joukkoon kylmätärkkelys hitaasti samalla voimakkaasti yhteen suuntaan sekoittaen. Vähennä kierroksia ja lisää Valio mustikkatäyte. Sekoita vanukas tasaiseksi. Annan vanukkaan tekeentyä mielellään yön yli tai vähintään muutaman tunnin ennen tarjoilua.
kpl
g
1.9 kg
78 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
78 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
78 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.