Mustikka-rahkapulla (rahkatäytteellä)

Mustikka-rahkapulla (rahkatäytteellä)
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Mustikka-rahkapulla (rahkatäytteellä)

Mustikka-rahkapulla (rahkatäytteellä)

Ainekset86 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.030 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.400 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.930 kg (86 kpl à 0.057 kg)

Täyte

0.860 kg
0.860 kg (86 kpl à 0.010 kg)

Voiteluun

0.095 kg
kananmunia
0.095 kg (86 kpl à 0.001 kg)

Rahkatäyte

1.000 kg
0.200 kg
sokeria
0.120 kg
kananmunia
0.050 kg
0.120 kg
1.490 kg (86 kpl à 0.017 kg)

Pinnalle

0.344 kg
stroisselia
0.344 kg (86 kpl à 0.004 kg)
7.719 kg (86 kpl à 0.090 kg)

Ohje

  1. Valmista pullataikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  2. Kauli pullataikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matosta 25 cm:n levyisiä nauhoja. Levitä mustikkatäyte nauhoille tasaiseksi kerrokseksi. Rullaa nauhat ja leikkaa 67 g:n paloiksi.
  3. Aseta pullat pellille. Nostata pullat ja voitele kananmunalla.
  4. Valmista rahkatäyte. Sekoita rahkan joukkoon sokeri, munat, kreemijauhe ja sulatettu voi. Pursota rahkatäyte pullien päälle ja ripottele pinnalle stroisselia.
  5. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 11 minuuttia.
kpl
g
7.7 kg
263 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
263 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
263 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.