Mustikka-rahkapulla

Mustikka-rahkapulla
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Mustikka-rahkapulla

Mustikka-rahkapulla

Ainekset86 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.030 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.400 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.930 kg (86 kpl à 0.057 kg)

Täyte

0.860 kg
0.860 kg (86 kpl à 0.010 kg)

Voiteluun

0.095 kg
kananmunia
0.095 kg (86 kpl à 0.001 kg)

Pinnalle

2.150 kg
2.150 kg (86 kpl à 0.025 kg)

Pinnalle

0.344 kg
stroisselia
0.344 kg (86 kpl à 0.004 kg)
8.379 kg (86 kpl à 0.097 kg)

Ohje

  1. Valmista pullataikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  2. Kauli pullataikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matosta 25 cm:n levyisiä nauhoja. Levitä mustikkatäyte nauhoille tasaiseksi kerrokseksi. Rullaa nauhat ja leikkaa 67 g:n paloiksi.
  3. Aseta pullat pellille. Nostata pullat ja voitele kananmunalla.
  4. Pursota rahka-jogurttitäyte pullien päälle ja ripottele pinnalle stroisselia.
  5. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 11 minuuttia.
kpl
g
8.3 kg
257 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
257 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
43 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
257 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
43 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.