Mustikka-riisivanukas

Mustikka-riisivanukas
Tehnyt PetriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Mustikka-riisivanukas

Mustikka-riisivanukas

Ravitseva ja helposti valmistettava jälkiruoka tai välipala jossa Valio raejuusto tuo ruokaisuutta.

Tehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset528 annosta

15.800 kg
7.900 kg
4.000 kg
1.050 kg
kylmätärkkelystä
0.600 kg
hienoa sokeria
0.055 kg
vaniljasokeria
0.016 kg
kardemummaa
8.000 kg
mustikkaa
11.000 kg
riisipuuroa
4.400 kg

Ohje

  1. Annostele Valio Eila rasvaton maitojuoma, Valio A+ maustamaton jogurtti sekä Valio mustikkatäyte sekoittavaan pataan tai yleiskoneeseen. Punnitse kylmätärkkelys , sokerit ja kardemumma samaan astiaan, sekoita. Sekoita tärkkelys-mausteseos voimakkaasti yhteen suuntaan sekoittaen nesteiden joukkoon. Lisää massaan sulatetut ( ja soseutetut ) mustikat, kypsä riisipuuro sekä Valio raejuusto. Anna massan tekeentyä muutama tunti tai yön yli ennen tarjoilua.
kpl
g
52.8 kg
74 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
74 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
74 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.