Mustikka-smoothiekakku

Valio Food Solutions

Mustikka-smoothiekakku

Ohje

  1. Sekoita muut aineet keskenään ja lisää mustikkatäyte viimeiseksi joukkoon.
  2. Kostuta kakkupohjat maidolla
  3. Kokoa kakku laittamalla väleihin ja kakun päälle täytettä.
  4. Koristele mustikoilla
kpl
g
2.4 kg
259 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
259 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
15 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
259 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
15 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›