Mustikkagraavattua lohta

Valio Food Solutions

Mustikkagraavattua lohta

Ainekset25

1.000 kg
0.030 kg
sormisuolaa
0.015 kg
sokeria
0.005 kg
mustapippuria myllystä
0.200 kg

Lisäksi

0.200 kg
0.010 kg
sitruunan kuori
0.002 kg
suolaa
0.002 kg
sokeria
0.002 kg
mustapippuria myllystä
0.020 kg
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Aseta hyvin valutetut lohisuikaleet pakkiin jossa on kelmua pohjalla.
  2. Ripottele pinnalle suola , sokeri ja myllystä pippuri. Levitä lopuksi sulaneet mustikat suikaleiden pinnalle.
  3. Pakkaa lohisuikaleet kelmuun tiiviisti.
  4. Nosta jääkaappiin tekeytymään yön yli.
  5. Poista kalan pinnalta ylimääräinen mustikka.
  6. Lisäksi

  7. Mausta jogurtti raastetulla sitruunan kuorella, suolalla, sokerilla, mustapippurilla ja tillillä.
  8. Tarjoa mustikkagraavattua lohta jogurtin kanssa.
kpl
g
1.5 kg
156 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
156 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
2,2 g
Kalsium
24 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
156 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
2,2 g
Kalsium
24 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.