Mustikkahyytelö

Valio Food Solutions

Mustikkahyytelö

Ainekset12 annosta

0.010 kg
liivatelehtiä
0.500 kg
0.045 kg
sitruunamehua laimennettuna
0.300 kg
mustikkasosetta
0.130 kg
sokeria
0.500 kg
0.024 kg
vaniljasokeria

Koristeluun

0.000 kg
mustikoita tai paahdettuja ruishiutaleita

Ohje

  1. Liota liivatelehtiä n. 10 min kylmässä vedessä. Vaahdota kerma. Liuota liivatelehdet kuumaan sitruunamehuun ja anna seoksen jäähtyä haaleaksi. Sekoita kermavaahtoon sokeroitu mustikkasose ja piimä.
  2. Mausta vaniljasokerilla. Tarkista makeus. Sekoita liivateseos joukkoon ja jaa seos annosmaljoihin. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia.
  3. Koristele annokset mustikoilla tai paahdetuilla ruishiutaleilla.
kpl
g
1.5 kg
193 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
193 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
63 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
193 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
63 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.