Mustikkajäädyke

Valio Food Solutions

Mustikkajäädyke

Ainekset12 annosta

0.300 kg
0.140 kg
siirappia
0.400 kg
0.300 kg
0.012 kg
vaniljasokeria
0.035 kg
fariinisokeria
0.105 kg
ruishiutaleita

Ohje

  1. Vaahdota kerma ja siirappi. Vatkaa ruokajogurtti joukkoon. Hienonna puolijäiset mustikat.
  2. Sulata fariinisokeri kuumalla pannulla ja paahda siinä ruishiutaleet. Lisää puolet ruishiutaleista jäähtyneenä sekä mustikkasurvos massaan.
  3. Kaada GN 1/3 -astiaan ja ripottele pinnalle loppu ruishiutale. Pakasta ja kumoa temperoituna tarjolle.
kpl
g
1.3 kg
195 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
195 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g
Kalsium
64 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
195 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g
Kalsium
64 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›