Siirry sisältöön
Mustikkajäädyke

Mustikkajäädyke

Mustikkajäädyke

Ainekset


Ohje

  1. Vaahdota kerma ja siirappi. Vatkaa ruokajogurtti joukkoon. Hienonna puolijäiset mustikat.
  2. Sulata fariinisokeri kuumalla pannulla ja paahda siinä ruishiutaleet. Lisää puolet ruishiutaleista jäähtyneenä sekä mustikkasurvos massaan.
  3. Kaada GN 1/3 -astiaan ja ripottele pinnalle loppu ruishiutale. Pakasta ja kumoa temperoituna tarjolle.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 216 kcal
Proteiini 2,7 g
Hiilihydraatti 21,7 g
Rasva 12,5 g
Tyydyttynyt rasva 7,3 g
Ravintokuitu 2 g
Suola 0,1 g
Kalsium 68,8 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 202 kcal
Proteiini 2,5 g
Hiilihydraatti 20,3 g
Rasva 11,7 g
Tyydyttynyt rasva 6,8 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search