Mustikkakerma

Mustikkakerma
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Mustikkakerma

Mustikkakerma

Ainekset1 annos

0.600 kg
0.200 kg
0.100 kg
sokeria
0.900 kg (1 kpl à 0.900 kg)
0.900 kg (1 kpl à 0.900 kg)

Ohje

  1. Sekoita kerman joukkoon soseutetut mustikat ja sokeri. Vaahdota
  2. Mustikkakermavaahtoa voi käyttää laskiaspullien ja konditoriatuotteiden täytteenä.
kpl
g
0.9 kg
297 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
297 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
297 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›