Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Mustikkakerma
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Mustikkakerma
Mustikkakerma
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Leipomo
Ainekset
1 annos
0.600 kg
Valio vispikermaa laktoositon
0.200 kg
Valio mustikoita
soseutettuna
0.100 kg
sokeria
0.900 kg (1 kpl à 0.900 kg)
0.900 kg (1 kpl à 0.900 kg)
Ohje
Sekoita kerman joukkoon soseutetut mustikat ja sokeri. Vaahdota
Mustikkakermavaahtoa voi käyttää laskiaspullien ja konditoriatuotteiden täytteenä.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
0.9 kg
297
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio vispikerma 1 l UHT laktoositon
Valio mustikka (Suomi) 2,5 kg x 2 / 5 kg
Ravintosisältö annoksessa
Energia
297 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
297 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›