Mustikkakiisseli ja vaniljaista jogurttia

Valio Food Solutions

Mustikkakiisseli ja vaniljaista jogurttia

Ainekset20 annosta

0.400 kg
0.300 kg
sokeria
1.500 kg
vettä
0.070 kg
perunajauhoja

Tarjoiluun

1.000 kg
0.005 kg
vaniljasokeria

Ohje

  1. Kiehauta kattilassa desilitrassa vettä mustikat ja sokeri.
  2. Soseuta marjat.
  3. Kuumenna uudelleen ja lisää loppu vesi, johon olet sekoittanut perunajauhot.
  4. Kuumenna sekoittaen, kunnes sakenee.
  5. Jaa annoskulhoihin ja jäähdytä. Kaada päälle kerros vaniljasokerilla maustettua jogurttia.
kpl
g
2.7 kg
66 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
66 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g
Kalsium
38 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
66 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g
Kalsium
38 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.