Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Mustikkakiisseli ja vaniljaista jogurttia
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Mustikkakiisseli ja vaniljaista jogurttia
Mustikkakiisseli ja vaniljaista jogurttia
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä
Ammattikeittiö
Ainekset
20 annosta
0.400 kg
Valio mustikoita
0.300 kg
sokeria
1.500 kg
vettä
0.070 kg
perunajauhoja
Tarjoiluun
1.000 kg
Valio suurtalous jogurttia maustamaton laktoositon
0.005 kg
vaniljasokeria
Ohje
Kiehauta kattilassa desilitrassa vettä mustikat ja sokeri.
Soseuta marjat.
Kuumenna uudelleen ja lisää loppu vesi, johon olet sekoittanut perunajauhot.
Kuumenna sekoittaen, kunnes sakenee.
Jaa annoskulhoihin ja jäähdytä. Kaada päälle kerros vaniljasokerilla maustettua jogurttia.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
2.7 kg
Laktoositon
69
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio mustikka (Suomi) 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio suurtalous maustamaton jogurtti 1 kg laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
69 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
69 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›