Mustikkakukko leivos

Valio Food Solutions

Mustikkakukko leivos

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

0.900 kg
0.900 kg (20 kpl à 0.045 kg)

Lemoncurd vaahto

0.100 kg
0.100 kg
0.125 kg
0.325 kg (20 kpl à 0.016 kg)
1.225 kg (20 kpl à 0.061 kg)

Ohje

  1. Vaahdota kerma vaahdoksi. Lisää tuorejuusto ja lemoncurd. Vaahota tasaiseksi ja kuohkeaksi.
  2. Pursota ruusuke vaahtoa kukkojen päälle.
  3. Koristele haluamallasi tavalla.
kpl
g
1.8 kg
414 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
414 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
5 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
414 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
5 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›