Mustikkakukko

Valio Food Solutions

Mustikkakukko

Ainekset32 annosta

1.480 kg

Täyte

0.500 kg
mustikkasosetta
0.800 kg
0.260 kg
sokeria
0.140 kg
perunajauhoja

Koristeluun

0.000 kg
tomusokeria

Tarjoiluun

0.000 kg

Ohje

  1. Nosta kaksi sulatettua taikinalevyä voideltuun GN 1/1-40 -astiaan pohjaksi. Nipistä keskisauma kiinni. Sekoita täytteen aineet ja kaada pohjalle. Nosta loput levyt päälle ja painele keskisauma kiinni. Painele myös reunat kiinni toisiinsa. Pistele.
  2. Kypsennä kiertoilmauunissa 150 asteessa n. 45 min. Ripottele hiukan jäähtyneen kukon päälle tomusokeria. Tarjoa Vanilja 9% kera.
kpl
g
2.2 kg
282 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
282 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
4 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
282 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
4 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.