Mustikkakukkoa ja kinuskivaahtoa

Mustikkakukkoa ja kinuskivaahtoa
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Mustikkakukkoa ja kinuskivaahtoa

Mustikkakukkoa ja kinuskivaahtoa

Nopea tuunausvinkki mustikkakukolle. Herkuttelutuotteeksi vitriinimyyntiin.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 annosta

0.450 kg
0.200 kg
0.100 kg
0.100 kg
tuoreita mustikoita
0.100 kg
tuoreita vadelmia

Ohje

  1. Sulata mustikkakukot. Vatkaa tuorejuusto kinuskitäytteen kanssa vaahdoksi. Pursota kukkojen päälle ja viimeistele mustikoilla.
kpl
g
1.0 kg
318 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
318 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
318 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.