Mustikkakukot

Valio Food Solutions

Mustikkakukot

Ainekset10 annosta

Ohje

  1. Ota kukot sulamaan jääkaappiin edellisenä päivänä.
  2. Vaahdota vaniljakastike.
  3. Lisää joukkoon mustiikasose varovasti sekoittaen niin, että se jää raidoiksi vaahdon sekaan.
  4. Sekoita jäiset mustikat tomusokerissa ja koristele niillä annos.
kpl
g
0.6 kg
387 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
387 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
50 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
387 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
50 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›