Mustikkakukot

Mustikkakukot
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Mustikkakukot

Mustikkakukot

Ainekset10 annosta

Ohje

  1. Ota kukot sulamaan jääkaappiin edellisenä päivänä.
  2. Vaahdota vaniljakastike.
  3. Lisää joukkoon mustiikasose varovasti sekoittaen niin, että se jää raidoiksi vaahdon sekaan.
  4. Sekoita jäiset mustikat tomusokerissa ja koristele niillä annos.
kpl
g
0.6 kg
388 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
388 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
50 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
388 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
50 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.