Mustikkamisu

Mustikkamisu
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Mustikkamisu

Mustikkamisu

Ainekset6 annosta

0.500 kg
0.080 kg
hillosokeria
0.200 kg
0.200 kg
0.028 kg
hunajaa
0.002 kg
kardemummaa

Muruseos

0.030 kg
fariinisokeria
0.030 kg
ruishiutaleita

Ohje

  1. Sulata mustikat kattilassa ja lisää hillosokeri. Keitä hiljalleen n. 10 min. Voit myös sulattaa mustikat kiertoilmauunissa 180 asteessa ja lisätä joukkoon hillosokerin. Kuumenna seosta uunissa 10 min. Jaa hilloke annosastioihin.
  2. Vaahdota Vanilja 9% ja lisää joukkoon ruokajogurtti ja mausteet. Jaa seos jäähtyneen mustikkaseoksen päälle. Paahda muruseoksen ainekset pannulla tai kiertoilmauunissa ja ripottele jäähtyneenä jälkiruoka-annosten päälle
kpl
g
0.9 kg
142 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
142 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
142 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.