Siirry sisältöön
Mustikkamisu

Mustikkamisu

Mustikkamisu

Ainekset

Muruseos

  • 0,030 kg fariinisokeria
  • 0,030 kg ruishiutaleita

Ohje

  1. Sulata mustikat kattilassa ja lisää hillosokeri. Keitä hiljalleen n. 10 min. Voit myös sulattaa mustikat kiertoilmauunissa 180 asteessa ja lisätä joukkoon hillosokerin. Kuumenna seosta uunissa 10 min. Jaa hilloke annosastioihin.
  2. Vaahdota Vanilja 9% ja lisää joukkoon ruokajogurtti ja mausteet. Jaa seos jäähtyneen mustikkaseoksen päälle. Paahda muruseoksen ainekset pannulla tai kiertoilmauunissa ja ripottele jäähtyneenä jälkiruoka-annosten päälle

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 253 kcal
Proteiini 4,1 g
Hiilihydraatti 39,6 g
Rasva 7,4 g
Tyydyttynyt rasva 4,7 g
Ravintokuitu 3,4 g
Suola 0,1 g
Kalsium 98,5 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 162 kcal
Proteiini 2,6 g
Hiilihydraatti 25,4 g
Rasva 4,7 g
Tyydyttynyt rasva 3 g
Ravintokuitu 2,2 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search