Mustikkamisu

Valio Food Solutions

Mustikkamisu

Ainekset6 annosta

0.500 kg
0.080 kg
hillosokeria
0.200 kg
0.200 kg
0.028 kg
hunajaa
0.002 kg
kardemummaa

Muruseos

0.030 kg
fariinisokeria
0.030 kg
ruishiutaleita

Ohje

  1. Sulata mustikat kattilassa ja lisää hillosokeri. Keitä hiljalleen n. 10 min. Voit myös sulattaa mustikat kiertoilmauunissa 180 asteessa ja lisätä joukkoon hillosokerin. Kuumenna seosta uunissa 10 min. Jaa hilloke annosastioihin.
  2. Vaahdota Vanilja 9% ja lisää joukkoon ruokajogurtti ja mausteet. Jaa seos jäähtyneen mustikkaseoksen päälle. Paahda muruseoksen ainekset pannulla tai kiertoilmauunissa ja ripottele jäähtyneenä jälkiruoka-annosten päälle
kpl
g
0.9 kg
132 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
132 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,0 g
Kalsium
55 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
132 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,0 g
Kalsium
55 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.