Mustikkamurokuppi

Valio Food Solutions

Mustikkamurokuppi

Ainekset70 kpl

Murotaikina

0.600 kg
0.450 kg
sokeria
0.150 kg
kananmunia
0.010 kg
leivinjauhetta
0.900 kg
vehnäjauhoja
2.110 kg (70 kpl á 0.030 kg)

Täyte 1.

1.400 kg
1.400 kg (70 kpl á 0.020 kg)

Täyte 2.

1.400 kg
1.400 kg (70 kpl á 0.020 kg)

Ruisstroisseli

0.100 kg
0.100 kg
fariinisokeria
0.250 kg
ruishiutaleita
0.450 kg (70 kpl á 0.006 kg)
5.360 kg (70 kpl á 0.077 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
  2. Sekoita taikinaksi. Anna taikinan tekeytyä kylmiössä seuraavaan päivään.
  3. Vuoraa murotaikinalla Ø 8 cm:n bebevuoat. Pursota murotaikinan päälle vanilja-jogurttitäytettä ja sen päälle mustikkatäytettä.
  4. Valmista ruisstroisseli. Sekoita voin joukkoon fariinisokeri. Sekoita joukkoon ruishiutaleet.
  5. Ripottele ruisstroisselia tasainen kerros mustikkatäytteen pinnalle.
  6. Paista murokupit 180 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
kpl
g
5.3 kg
320 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
320 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
49 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g
Kalsium
27 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
320 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
49 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g
Kalsium
27 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.