Mustikkapaj

Mustikkapaj
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Mustikkapaj

Mustikkapiirakka juhlavassa muodossa. Valio mustikkatäytteellä onnistut saamaan herkullisen täytteen ja hienostuneen ulkonäön. Tuttu herkullinen maku saa veden kielelle.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset2 kpl

Pohja

0.500 kg
0.500 kg (2 kpl à 0.250 kg)

Mantelipohja

0.200 kg
0.260 kg
sokeria
0.270 kg
mantelijauhetta
0.070 kg
vehnäjauhoja
0.006 kg
leivinjauhetta
0.240 kg
kananmunia
1.046 kg (2 kpl à 0.523 kg)

Mousse

0.800 kg
0.540 kg
1.340 kg (2 kpl à 0.670 kg)

Täyte

0.280 kg
0.280 kg (2 kpl à 0.140 kg)

Koristeluun

0.200 kg
0.400 kg
0.100 kg
0.700 kg (2 kpl à 0.350 kg)
3.866 kg (2 kpl à 1.933 kg)

Ohje

  1. Pohja

  2. Kauli murotaikina ohuemmaksi ja laita ø 28 cm:n piirakkavuokaan.
  3. Sekoita voi ja sokeri.
  4. Lisää kananmuna ja sekoita.
  5. Lisää jauhot, mantelijauhe ja leivinjauhe.
  6. Pursota massa murotaikinan päälle. Tasoita pinta.
  7. Paista 180°C:ssa noin 30 minuuttia.
  8. Jäähdytä.
  9. Viimeistely

  10. Vatkaa moussen ainekset kuohkeaksi.
  11. Levitä keoksi päälle.
  12. Pursota mustikkatäyte raidoiksi päälle.
  13. Kuorruta lämmitetyllä kirkaskuumahyytelöllä.
  14. Vaahdota kerma, vanilja-tuorejuustotäyte.
  15. Pursota reunaan koristeeksi.
kpl
g
3.8 kg
331 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
331 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
331 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.