Mustikkapiirakat

Mustikkapiirakat
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Mustikkapiirakat

Mustikkapiirakat

Mantelijauhetta sisältävä massa pitää tuotteeen pitkään mehevänä. Valio mustikkatäyte tuo herkullisen maun jossa todella maistuu metsän marjat.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset50 kpl

Pohja

1.000 kg
murotaikinaa
1.000 kg (50 kpl à 0.020 kg)

Massa

0.300 kg
0.400 kg
sokeria
0.400 kg
mantelijauhetta
0.100 kg
vehnäjauhoja
0.009 kg
leivinjauhetta
0.360 kg
kananmunia
1.569 kg (50 kpl à 0.031 kg)

Täyte

0.670 kg
0.670 kg (50 kpl à 0.013 kg)

Sreussel

0.188 kg
0.088 kg
kaurahiutaleita
0.150 kg
fariinisokeria
0.250 kg
vehnäjauhoja
0.013 kg
vaniljasokeria
0.689 kg (50 kpl à 0.014 kg)
3.928 kg (50 kpl à 0.079 kg)

Ohje

  1. Valmistus

  2. Kauli murotaikinalevy 2mm:n vahvuiseksi. Laita paistovuoan (58 x 43 cm) pohjalle.
  3. Sekoita voi ja kuivat aineet. Lisää kananmunat. Sekoita 3 min.
  4. Levitä massa murotaikinan päälle.
  5. Pursota mustikkatäyte päälle.
  6. Sekoita streusselin ainekset ja ripottele pinnalle.
  7. Paista 170°C:ssa noin 30min.
kpl
g
4.7 kg
398 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
398 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
398 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.