Mustikkapiirakat

Valio Food Solutions

Mustikkapiirakat

Mustikkapiirakat

Mantelijauhetta sisältävä massa pitää tuotteeen pitkään mehevänä. Valio mustikkatäyte tuo herkullisen maun jossa todella maistuu metsän marjat.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset50 kpl

Pohja

1.000 kg
murotaikinaa
1.000 kg (50 kpl à 0.020 kg)

Massa

0.300 kg
0.400 kg
sokeria
0.400 kg
mantelijauhetta
0.100 kg
vehnäjauhoja
0.009 kg
leivinjauhetta
0.360 kg
kananmunia
1.569 kg (50 kpl à 0.031 kg)

Täyte

0.800 kg
0.800 kg (50 kpl à 0.016 kg)

Sreussel

0.375 kg
0.175 kg
kaurahiutaleita
0.300 kg
fariinisokeria
0.500 kg
vehnäjauhoja
0.025 kg
vaniljasokeria
1.375 kg (50 kpl à 0.028 kg)
4.744 kg (50 kpl à 0.095 kg)

Ohje

  1. Valmistus

  2. Kauli murotaikinalevy 2mm:n vahvuiseksi. Laita paistovuoan (58 x 43 cm) pohjalle.
  3. Sekoita voi ja kuivat aineet. Lisää kananmunat. Sekoita 3 min.
  4. Levitä massa murotaikinan päälle.
  5. Pursota mustikkatäyte päälle.
  6. Sekoita streusselin ainekset ja ripottele pinnalle.
  7. Paista 170°C:ssa noin 30min.
kpl
g
4.7 kg
401 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
401 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
401 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›