Mustikkapiirakat

Valio Food Solutions

Mustikkapiirakat

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset50 kpl

Pohja

1.000 kg
murotaikinaa
1.000 kg (50 kpl á 0.020 kg)

Massa

0.300 kg
0.400 kg
sokeria
0.400 kg
mantelijauhetta
0.100 kg
vehnäjauhoja
0.009 kg
leivinjauhetta
0.360 kg
kananmunia
1.569 kg (50 kpl á 0.031 kg)

Täyte

0.800 kg
0.800 kg (50 kpl á 0.016 kg)

Sreussel

0.375 kg
0.175 kg
kaurahiutaleita
0.300 kg
fariinisokeria
0.500 kg
vehnäjauhoja
0.025 kg
vaniljasokeria
1.375 kg (50 kpl á 0.028 kg)
4.744 kg (50 kpl á 0.095 kg)

Ohje

  1. Valmistus

  2. Kauli murotaikinalevy 2mm:n vahvuiseksi. Laita paistovuan (58 x 43 cm) pohjalle.
  3. Sekoita voi ja kuivat aineet. Lisää kananmunat. Sekoita 3 min.
  4. Levitä massa murotaikinan päälle.
  5. Pursota mustikkatäyte päälle.
  6. Sekoita streusselin ainekset ja ripottele pinnalle.
  7. Paista 170°C:ssa noin 30min.
kpl
g
4.7 kg
401 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
401 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
98 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
401 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
98 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.