Mustikkapiirakka

Mustikkapiirakka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Mustikkapiirakka

Mustikkapiirakka

Ainekset32 annosta

0.750 kg
0.075 kg
0.340 kg
sokeria
0.520 kg
vehnäjauhoja
0.070 kg
perunajauhoja
0.010 kg
ruokasoodaa
0.008 kg
kardemummaa
0.009 kg
kanelia

Pinnalle

0.500 kg
0.080 kg
fariinisokeria

Tarjoiluun

0.000 kg
0.000 kg
kardemummaa

Ohje

  1. Sekoita kaikki pohjan ainekset keskenään. Kaada taikina leivinpaperin päälle GN 1/1 -astiaan. Levitä mustikat pinnalle ja ripottele fariinisokeri päälle.
  2. Paista kiertoilmauunissa 175 asteessa n. 30 min. Tarjoa kardemummalla maustetun vaahdotetun Vanilja 9% kanssa.
kpl
g
2.1 kg
212 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
212 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
212 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›