Mustikkapiirakka wiener

Mustikkapiirakka wiener
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Mustikkapiirakka wiener

Mustikkapiirakka wiener

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset82 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.025 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.010 kg
kardemummaa
0.050 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
1.500 kg
5.510 kg (82 kpl à 0.067 kg)

Tai käytä valmiita Valio Voiwieneraihioita

5.330 kg
5.330 kg (82 kpl à 0.065 kg)

Täyte

1.230 kg
1.230 kg (82 kpl à 0.015 kg)

Murotaikina

0.170 kg
0.130 kg
sokeria
0.050 kg
kananmunia
0.003 kg
leivinjauhetta
0.250 kg
vehnäjauhoja
0.603 kg (82 kpl à 0.007 kg)

Tai käytä valmista Valio 1/2 GN -murotaikinaa

0.603 kg
0.603 kg (82 kpl à 0.007 kg)
13.276 kg (82 kpl à 0.162 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa.
  2. Kauli 8-10 asteinen voi taikinaan 2x3.
  3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia.
  4. Kauli taikina 1x3.
  5. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
  6. Valmista murotaikina. Vaahdota voi ja sokeri. Sekoita joukkoon kananmunat. Sekoita lopuksi joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Anna taikinan levätä mieluiten seuraavaan päivään. Tee murotaikinasta pyöreitä ø. 6 cm:n lätkiä.
  7. Voit käyttää myös valmista Valio 1/2 GN -murotaikinaa.
  8. Kauli wienertaikina 4 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 10x10 cm:n neliöiksi. Taittele kulmat keskelle. Nostata wienerit.
  9. Wieneraihiota käytettäessä: Sulata tuotteet pellillä muovilla peitettynä yön yli kylmiössä ja nostata ennen paistoa huoneenlämmössä n. 1 tunti.
  10. Pursota nousseiden wienereiden keskelle mustikkatäytettä. Laita täytteen päälle murotaikina lätkä.
  11. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
kpl
g
7.4 kg
346 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
346 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
346 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.