Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Hae
Hae
Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Mustikkapuuro
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Mustikkapuuro
Mustikkapuuro
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
12 annosta
2.000 kg
vettä
0.006 kg
suolaa
0.255 kg
sokeria
0.290 kg
grahamjauhoja
0.500 kg
Valio mustikoita
Ohje
Vispilöi kiehuvaan veteen sokeri, suola ja jauhot. Anna kiehua n. 25 min. Laita jäiset marjat vatkauskulhon pohjalle ja kaada kuuma puuro päälle. Anna jäähtyä ja vatkaa kuohkeaksi. Tarjoa kylmän maidon kanssa.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
2.5 kg
Vegaaninen
Laktoositon
77
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Jaa
Valion tuotteet reseptissä
Valio mustikka (Suomi) 2,5 kg x 2 / 5 kg
Ravintosisältö annoksessa
Energia
77 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
77 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy