Mustikkapuuro

Mustikkapuuro
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Mustikkapuuro

Mustikkapuuro

Ainekset12 annosta

2.000 kg
vettä
0.006 kg
suolaa
0.255 kg
sokeria
0.290 kg
grahamjauhoja
0.500 kg

Ohje

  1. Vispilöi kiehuvaan veteen sokeri, suola ja jauhot. Anna kiehua n. 25 min. Laita jäiset marjat vatkauskulhon pohjalle ja kaada kuuma puuro päälle. Anna jäähtyä ja vatkaa kuohkeaksi. Tarjoa kylmän maidon kanssa.
kpl
g
2.5 kg
77 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
77 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
77 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›