Mustikkarahka

Mustikkarahka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Mustikkarahka

Mustikkarahka

Ohje

  1. Vaahdota Vanilja 9% ja sekoita joukkoon lähes sulaneet mustikat ja sitruunarahka. Jaa annoskulhoihin ja koristele haluamallasi tavalla.
kpl
g
1.9 kg
127 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
127 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
127 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›