Mustikkasuu

Valio Food Solutions

Mustikkasuu

Ainekset82 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.400 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.940 kg (82 kpl á 0.060 kg)

Täyte

0.984 kg
0.984 kg (82 kpl á 0.012 kg)

Pinnalle

0.100 kg
0.246 kg
sokeria
0.346 kg (82 kpl á 0.004 kg)
6.270 kg (82 kpl á 0.076 kg)

Ohje

  1. Valmista pullataikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  2. Kauli levännyt taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Ota matosta Ø 10 cm:n paloja. Pursota mustikkatäytettä palojen keskelle. Voitele reuna ja taita palat puolikuuksi
  3. Leikkaa saksilla kaksi viiltoa pullien pintaan
  4. Nostata pullat ja voitele kananmunalla. Paista pullat 200 asteisessa uunissa noin 8 min
  5. Voitele kypsien pullien pinta voisulalla ja "kasta" sokeriin
kpl
g
6.2 kg
285 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
285 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
30 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
285 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
30 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.