Mustikkasuu

Valio Food Solutions

Mustikkasuu

Ainekset12 annosta

0.750 kg
0.130 kg
hillosokeria
0.026 kg
perunajauhoja

Muruseos

0.500 kg
0.100 kg
hasselpähkinärouhetta

Tarjoiluun

0.000 kg

Ohje

  1. Sekoita jäiset mustikat, sokeri ja perunajauhot. Laita mustikkaseos voidellun GN 1/2-65 -astian pohjalle. Murenna osittain sulanut murotaikina ja sekoita joukkoon pähkinärouhe. Levitä seos mustikoiden päälle.
  2. Paista kiertoilmauunissa 175 asteessa n. 20 min. Tarjoa osittain jäähtyneenä Valio Vanilla vaniljakastikkeen kanssa.
kpl
g
1.5 kg
254 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
254 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,1 g
Kalsium
10 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
254 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,1 g
Kalsium
10 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.