Mustikkavaahto

Mustikkavaahto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Mustikkavaahto

Mustikkavaahto

Ainekset10 annosta

0.400 kg
mustikkasosetta
0.060 kg
sokeria
0.250 kg
0.200 kg
0.035 kg
juoksevaa hunajaa
0.001 kg
kardemummaa

Muruseos

0.030 kg
ruishiutaleita
0.050 kg
fariinisokeria

Ohje

  1. Mausta sose sokerilla ja jaa annoskulhoihin. Vaahdota Vanilja 9% kovaksi ja lisää joukkoon ruokajogurtti ja mausteet. Jaa seos mustikkasoseen päälle.
  2. Paahda muruseoksen ainekset pannulla ja ripottele jäähtyneenä jälkiruoka-annosten päälle.
kpl
g
1.0 kg
165 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
165 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
165 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.