Siirry sisältöön
Mustikkavaahto

Mustikkavaahto

Mustikkavaahto

Ainekset

Muruseos

  • 0,030 kg ruishiutaleita
  • 0,050 kg fariinisokeria

Ohje

  1. Mausta sose sokerilla ja jaa annoskulhoihin. Vaahdota Vanilja 9% kovaksi ja lisää joukkoon ruokajogurtti ja mausteet. Jaa seos mustikkasoseen päälle.
  2. Paahda muruseoksen ainekset pannulla ja ripottele jäähtyneenä jälkiruoka-annosten päälle.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 169 kcal
Proteiini 2,6 g
Hiilihydraatti 27,7 g
Rasva 4,7 g
Tyydyttynyt rasva 3,2 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,1 g
Kalsium 74,5 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 166 kcal
Proteiini 2,5 g
Hiilihydraatti 27,1 g
Rasva 4,6 g
Tyydyttynyt rasva 3,1 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search