Mustikkavaahto

Valio Food Solutions

Mustikkavaahto

Ainekset10 annosta

0.400 kg
mustikkasosetta
0.060 kg
sokeria
0.250 kg
0.200 kg
0.035 kg
juoksevaa hunajaa
0.001 kg
kardemummaa

Muruseos

0.030 kg
ruishiutaleita
0.050 kg
fariinisokeria

Ohje

  1. Mausta sose sokerilla ja jaa annoskulhoihin. Vaahdota Vanilja 9% kovaksi ja lisää joukkoon ruokajogurtti ja mausteet. Jaa seos mustikkasoseen päälle.
  2. Paahda muruseoksen ainekset pannulla ja ripottele jäähtyneenä jälkiruoka-annosten päälle.
kpl
g
1.0 kg
164 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
164 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,0 g
Kalsium
73 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
164 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,0 g
Kalsium
73 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›