Siirry sisältöön
Nacho Uunikala
Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiöstä

Nacho Uunikala

Maukas kylmävalmistettu uunikala rapealla nacho kuorrutuksella, jolla myös Sydänmerkki.

Nacho Uunikala

Ainekset


Ohje

  1. Annostele kalakuutiot GN-vuokaan. Mittaa Valio Ruoka 15% laktoositon ja vesi sekoittavaan pataan tai yleiskoneen kulhoon. Mittaa tärkkelysten joukkoon kuivamausteet, sekoita. Ripottele kuiva-aineseos hitaasti nesteiden joukkoon samalla voimakkaasti yhteen suuntaan sekoittaen. Lisää kastikkeeseen Valio Koskenlaskija® cheddar kastike sekä tomaattimurska, sekoita tasaiseksi. Annostele kastike kalojen päälle ja siirrä kylmäsäilytykseen.
  2. Ripottele murennettuja nacho-sipsejä sekä juustoraastetta pinnalle juuri ennen paistoa. Paista kuivapaistolla 125 asteessa noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Vinkki

Varmista nachos-chipsien gluteenittomuus, itse kastike on gluteeniton.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 223 kcal
Proteiini 19,1 g
Hiilihydraatti 5,2 g
Rasva 13,9 g
Tyydyttynyt rasva 3 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 1,2 g
Kalsium 72,7 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 145 kcal
Proteiini 12,4 g
Hiilihydraatti 3,4 g
Rasva 9 g
Tyydyttynyt rasva 2 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search