Nacho Uunikala

Nacho Uunikala
Tehnyt PetriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Nacho Uunikala

Nacho Uunikala

Maukas kylmävalmistettu uunikala rapealla nacho kuorrutuksella.

Tehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset29 annosta

1.350 kg
1.350 kg
0.700 kg
0.380 kg
kylmää vettä
0.046 kg
kylmätärkkelystä
0.026 kg
maissitärkkelystä
0.022 kg
suolaa
0.001 kg
valkosipulijauhetta
0.001 kg
juustokuminaa
0.001 kg
mustapippurirouhetta
0.001 kg
chilijauhetta
0.260 kg
0.170 kg
tomaattimurskaa
0.060 kg
nachos-chipsejä
0.100 kg

Ohje

  1. Annostele kalakuutiot GN-vuokaan. Mittaa Valio Ruoka 15% laktoositon ja vesi sekoittavaan pataan tai yleiskoneen kulhoon. Mittaa tärkkelysten joukkoon kuivamausteet, sekoita. Ripottele kuiva-aineseos hitaasti nesteiden joukkoon samalla voimakkaasti yhteen suuntaan sekoittaen. Lisää kastikkeeseen Valio Koskenlaskija® cheddar kastike sekä tomaattimurska, sekoita tasaiseksi. Annostele kastike kalojen päälle ja siirrä kylmäsäilytykseen.
  2. Ripottele murennettuja nacho-sipsejä sekä juustoraastetta pinnalle juuri ennen paistoa. Paista kuivapaistolla 125 asteessa noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
  3. Annostelu 1/1 65mm GN-vuokaan: 2,7 kg kalaa, 1,6 kg kastiketta

  4. Varmista nachos-chipsien gluteenittomuus, itse kastike on gluteeniton.

kpl
g
4.4 kg
145 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
145 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
145 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.