Nachobroileri

Nachobroileri
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Nachobroileri

Nachobroileri

Ainekset30 annosta

Marinadi

0.175 kg
limettiä
0.030 kg
tuoretta inkivääriä raastettuna
0.050 kg
tuoretta korianteria
0.200 kg
rypsiöljyä
4.000 kg
broilerin reisipalaa luulla

Leivitys

0.005 kg
rouhittua mustapippuria
0.005 kg
suolaa
0.500 kg
vehnäjauhoja
0.445 kg
kananmunia
0.200 kg
0.400 kg
nachos-chipsejä hienonnettuna
0.200 kg
korppujauhoja

Dippi

0.170 kg
pakastesipulikuutioita
0.020 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.500 kg
0.005 kg
tuoretta chiliä hienonnettuna
0.010 kg
tuoretta korianteria hienonnettuna
0.002 kg
sormisuolaa
0.050 kg
limemehua

Ohje

  1. Valmista marinadi yhdistämällä kaikki aineet. Lisää broilerit ja anna maustua vähintään neljä tuntia, mutta mielellään yön yli.
  2. Lisää vehnäjauhoihin mausteet. Leivitä broilerit ensin vehnäjauhoissa. Sitten kananmuna-ruokakermassa ja viimeiseksi nacho-korppujauhomuruissa.
  3. Parhaimman tuloksen saat kun kypsennät broilereita ensin rasvakeittimessä ensin 180 asteessa n 8 min. ja sen jälkeen uunissa 200 asteessa n 15 min tai kunnes reisipalat ovat kypsiä.
  4. Voit myös kypsentää broilerit uunissa 200 asteessa n 30 min. tai kunnes broileri on kypsää.
  5. Dippi

  6. Freesaa sipulit ja jäähdytä.
  7. Yhdistä kaikki aineet.
kpl
g
6.0 kg
256 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
256 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
256 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.