Nachot, mansikkasalsa ja jalapeno-ranskankermakastike

Nachot, mansikkasalsa ja jalapeno-ranskankermakastike
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Nachot, mansikkasalsa ja jalapeno-ranskankermakastike

Nachot, mansikkasalsa ja jalapeno-ranskankermakastike

Nacholautanen on täydellistä sormisyötävää isommallekin porukalle! Ilahduta asiakkaita pyöräyttämällä valmiiden maissilastujen seuraksi raikas mansikkasalsa ja sopivasti tulinen jalapeno-ranskankermakastike.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset8 annosta

Mansikkasalsa

0.570 kg
tuoreita mansikoita
0.050 kg
tuoretta korianteria
0.170 kg
punasipulia
0.025 kg
keltaista, mietoa chiliä
0.050 kg
limemehua
0.015 kg
suolaa
0.015 kg
sokeria

Jalapeno-ranskankermakastike

0.050 kg
jalapenoa , tuoreena
0.400 kg
0.050 kg
tuoretta korianteria
0.050 kg
limemehua
0.015 kg
valkosipulia
0.010 kg
suolaa

Lisäksi

0.600 kg
maissilastuja , esim. Santa Maria Texmex Nacho Chips

Ohje

  1. Mansikkasalsa

  2. Valmista mansikkasalsa. Leikkaa mansikat, korianteri, punasipuli ja keltainen chili pieneksi. Sekoita joukkoon limen mehu, suola ja sokeri.
  3. Jalapeno-ranskankermakastike

  4. Valmista jalapeno-ranskankermakastike. Leikkaa jalapenoista kannat pois. Lisää kaikki ainekset tehosekoittimen kulhoon ja soseuta tasaiseksi.
  5. Lisäksi

  6. Siirrä salsa ja kastike kulhoihin ja tarjoile nacholastujen kanssa alkupalaksi tai sormisyötävänä.
kpl
g
2.1 kg
228 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
228 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
2,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
228 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
2,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.