Napostelupalat

Napostelupalat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Napostelupalat

Napostelupalat

Ainekset1 annos

Juustovoitaikina

2.500 kg
2.500 kg
vehnäjauhoja
0.040 kg
leivinjauhetta
1.000 kg
vettä
6.040 kg (1 kpl à 6.040 kg)

Pinnalle

0.000 kg (1 kpl à 0.000 kg)

Voiteluun

0.100 kg
kananmunaa
0.100 kg (1 kpl à 0.100 kg)

Juusto

1.000 kg
0.045 kg
yrttisuolaa
1.045 kg (1 kpl à 1.045 kg)

Unikonsiemen

0.265 kg
unikonsiemeniä
0.265 kg (1 kpl à 0.265 kg)

Sesaminsiemen

0.500 kg
seesaminsiemeniä
0.500 kg (1 kpl à 0.500 kg)
7.950 kg (1 kpl à 7.950 kg)

Ohje

  1. Sekoita voi, jauhot ja leivinjauhe murumaiseksi seokseksi. Lisää kylmä vesi ja sekoita taikianaksi.
  2. Kauli taikina 3x3. Anna levätä vähintään kaksi tuntia.
  3. Kauli levännyt taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Voitele matto kananmunalla. Ripottele pinnalle haluamaasi täytettä.
  4. Leikkaa matto haluamasi kokoisiksi ja muotoisiksi paloiksi. Anna palojen levätä yhden tunnin ennen paistoa.
  5. Paista palat 220 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia palojen koosta riippuen.
kpl
g
1.0 kg
443 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
443 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
34 g
Tyydyttynyt rasva
19 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
443 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
34 g
Tyydyttynyt rasva
19 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.