Neliöwiener

Neliöwiener
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Neliöwiener

Neliöwiener

Ainekset82 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.025 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.010 kg
kardemummaa
0.050 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
1.500 kg
5.510 kg (82 kpl à 0.067 kg)

Murotaikina

0.170 kg
0.130 kg
sokeria
0.050 kg
kananmunia
0.003 kg
leivinjauhetta
0.250 kg
vehnäjauhoja
0.603 kg (82 kpl à 0.007 kg)

Täyte

1.230 kg
Valio mansikka-raparperitäytettä
1.230 kg (82 kpl à 0.015 kg)

Pinnalle

0.328 kg
raesokeria
0.328 kg (82 kpl à 0.004 kg)
7.671 kg (82 kpl à 0.094 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
  2. Valmista murotaikina. Vaahdota voi ja sokeri. Sekoita joukkoon kananmunat. Sekoita lopuksi joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Anna taikinan levätä mieluiten seuraavaan päivään. Tee murotaikinasta sydämiä.
  3. Kauli wienertaikina 4 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 10x10 cm:n neliöiksi. Voitele palat kananmunalla ja kasta raesokeriin. Nostata wienerit.
  4. Pursota nousseiden wienereiden keskelle mansikka-raparperitäytettä. Laita täytteen päälle murotaikinasydän.
  5. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
kpl
g
7.4 kg
391 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
391 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
391 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.