Noritortilla

Noritortilla
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Noritortilla

Noritortilla

Raikas vaihtoehto sormisyötävälle! Täytteinä raikkaita ja täyteläisiä makuja Aasian ja Lähi-Idän suunnalta. Halutessasi annokseen lisää proteiinia, tarjoile noritortillat teriyakiglaseeratun Mifusuikaleen kanssa.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

0.011 kg
merileväarkkia
0.020 kg
tuoretta korianteria

Punajuuri-kvinoa

0.375 kg
pakastepunajuurisuikaleita
0.100 kg
kvinoaa
0.020 kg
tuoretta inkivääriä
0.010 kg
limemehua
0.050 kg
hunajaa
0.025 kg
tuoretta korianteria
0.075 kg
riisiviinietikkaa
0.100 kg
vettä
0.010 kg
punaista chiliä
0.017 kg
sitruunaruohoa
0.001 kg
kaffirlimetinlehteä
0.002 kg
kalakastiketta
0.000 kg
suolaa

Härkäpapuhummus

0.350 kg
pakastehärkäpapuja
0.150 kg
pakasteherneitä
0.030 kg
tahinia
0.150 kg
0.050 kg
oliiviöljyä
0.030 kg
sitruunamehua
0.050 kg
vettä
0.000 kg
suolaa

Teriyakiglaseerattu Mifu

0.400 kg
0.050 kg
0.100 kg
soijakastiketta
0.100 kg
sokeria
0.100 kg
sakea

Ohje

  1. Punajuuri-kvinoa

  2. Kuumenna punajuurisuikaleet 100 °C höyryssä 2 minuutin ajan. Jäähdytä välittömästi.
  3. Huuhtele kvinoa hyvin kuumalla vedellä ja keitä kypsäksi. Jäähdytä.
  4. Mittaa kattilaan riisiviinietikka, vesi, kalakastike, kaffirlimenlehti sekä pilkottu chili, inkivääri ja sitruunaruoho. Kiehauta ja jäähdytä.
  5. Siivilöi liemi jäähtyneen kvinoan sekaan ja sekoita joukkoon punajuurisuikaleet, hunaja, limemehu ja hienonnettu korianteri. Mausta suolalla.
  6. Härkäpapuhummus

  7. Kuumenna härkäpavut ja herneet 100 °C höyryssä 2 minuutin ajan. Jäähdytä kylmän veden alla.
  8. Sekoita pavut, herneet ja muut raaka-aineet sekaisin tehosekoittimessa ja mausta suolalla.
  9. Kokoaminen

  10. Leikkaa noriarkit neljään osaan.
  11. Täytä arkit härkäpapuhummuksella, punajuuri-kvinoalla ja tuoreella korianterilla.
  12. Lisää proteiinia teriyakiglaseeratusta Mifusta

  13. Mittaa kattilaan soijakastike, sokeri ja sake. Redusoi puoleen miedolla lämmöllä niin, ettei seos missään vaiheessa kiehu.
  14. Ruskista Mifusuikaleet Oivariini rasvassa ja glaseeraa valmiilla teriyakikastikkeella. Lisää noritortillojen täytteeksi.
kpl
g
2.0 kg
114 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
114 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
114 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.