Noritortilla

Noritortilla

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
100 kcal / 100g
Raikas vaihtoehto sormisyötävälle! Täytteinä raikkaita ja täyteläisiä makuja Aasian ja Lähi-Idän suunnalta. Halutessasi annokseen lisää proteiinia, tarjoile noritortillat teriyakiglaseeratun Mifusuikaleen kanssa.
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,011 kg merileväarkkia
0,020 kg tuoretta korianteria
Punajuuri-kvinoa
0,500 kg Valio punajuurisuikaleita
0,100 kg kvinoaa
0,020 kg tuoretta inkivääriä
0,010 kg limemehua
0,050 kg hunajaa
0,025 kg tuoretta korianteria
0,075 kg riisiviinietikkaa
0,100 kg vettä
0,010 kg punaista chiliä
0,017 kg sitruunaruohoa
0,001 kg kaffirlimetinlehteä
0,002 kg kalakastiketta
  suolaa
Härkäpapuhummus
0,350 kg Food Service härkäpapuja
0,150 kg Valio herneitä
0,030 kg tahinia
0,150 kg Valio turkkilaista ruokajogurttia laktoositon
0,050 kg oliiviöljyä
0,030 kg sitruunamehua
0,050 kg vettä
  suolaa
Teriyakiglaseerattu Mifu
0,400 kg Valio MiFu® Original suikaletta
0,050 kg Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
0,100 kg soijakastiketta
0,100 kg sokeria
0,100 kg sakea
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Punajuuri-kvinoa
  • Kuumenna punajuurisuikaleet 100 °C höyryssä 2 minuutin ajan. Jäähdytä välittömästi.

  • Huuhtele kvinoa hyvin kuumalla vedellä ja keitä kypsäksi. Jäähdytä.

  • Mittaa kattilaan riisiviinietikka, vesi, kalakastike, kaffirlimenlehti sekä pilkottu chili, inkivääri ja sitruunaruoho. Kiehauta ja jäähdytä.

  • Siivilöi liemi jäähtyneen kvinoan sekaan ja sekoita joukkoon punajuurisuikaleet, hunaja, limemehu ja hienonnettu korianteri. Mausta suolalla.

Härkäpapuhummus
  • Kuumenna härkäpavut ja herneet 100 °C höyryssä 2 minuutin ajan. Jäähdytä kylmän veden alla.

  • Sekoita pavut, herneet ja muut raaka-aineet sekaisin tehosekoittimessa ja mausta suolalla.

Kokoaminen
  • Leikkaa noriarkit neljään osaan.

  • Täytä arkit härkäpapuhummuksella, punajuuri-kvinoalla ja tuoreella korianterilla.

Lisää proteiinia teriyakiglaseeratusta Mifusta
  • Mittaa kattilaan soijakastike, sokeri ja sake. Redusoi puoleen miedolla lämmöllä niin, ettei seos missään vaiheessa kiehu.

  • Ruskista Mifusuikaleet Oivariini rasvassa ja glaseeraa valmiilla teriyakikastikkeella. Lisää noritortillojen täytteeksi.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!