Nuudeli-katkarapusalaatti ja chilijogurtti

Valio Food Solutions

Nuudeli-katkarapusalaatti ja chilijogurtti

Ainekset4 annosta à 250 g

0.100 kg
riisinuudelia raakana
0.150 kg
0.200 kg
kesäkurpitsa
0.042 kg
kevätsipulin varsia
0.015 kg
punaista chiliä
0.040 kg
limetin mehu
0.010 kg
öljyä seesam
0.005 kg
suolaa myllystä
0.005 kg
mustapippuria myllystä
0.125 kg
cashewpähkinöitä
0.000 kg
tuoretta korianteria

Chilijogurtti

0.300 kg
0.050 kg
sweet chilikastiketta

Ohje

  1. Keitä ja jäähdytä nuudelit. Pilko tarvittaessa. Sulata ja valuta katkaravut. Pilko kesäkurpitsa ja sipuli. Halkaise chili, poista siemenet ja suikaloi. Sekoita raaka-aineet ja valuta joukkoon limen mehu sekä seesamöljy. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Paahda cashewpähkinät kuumalla ja kuivalla pannulla kunnes saavat väriä. Lisää paahdetut pähkinät salaattiin ja leikkaa vielä tuoretta korianteria joukkoon. Anna makujen tekeytyä kylmässä hetki ennen tarjoilua.
  3. Valmista kylmä kastike jogurtista ja makeasta chilikastikkeesta ja tarjoile salaatin kanssa.
kpl
g
1.0 kg
174 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
174 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
52 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
174 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
52 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.