Nuudelipaprikat

Valio Food Solutions

Nuudelipaprikat

Ainekset10 annosta

1.600 kg
paprikaa
0.010 kg
sitruunapippuria
0.650 kg
0.500 kg
keitettyä nuudelia
0.250 kg
kinkkusuikaleita
0.025 kg
hienonnettua persiljaa
0.120 kg
kananmunaa

Voiteluun

0.050 kg

Ohje

  1. Pese ja halkaise paprikat. Poista siemenet.
  2. Voitele paprikoiden sisäpinnat Oivariini rasvalla. Ripottele sitruunapippuria tasaisesti paprikoiden sisään. Laita voideltuun GN-vuokaan.
  3. Paloittele sulatejuusto n. 1 x 1 cm:n kokoisiksi kuutioiksi.
  4. Leikkaa tai saksi nuudeleita hieman lyhyemmiksi.
  5. Yhdistä täytteen ainekset ja täytä paprikat.
  6. Kypsennä 200 asteessa n. 25 min tai kunnes paprikat ovat pehmenneet. Tarjoa salaatin kanssa
kpl
g
3,500.0 kg
131 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
131 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
126 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
131 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
126 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.