Oddlygood kaurapohjainen pizza

Oddlygood kaurapohjainen pizza
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Oddlygood kaurapohjainen pizza

Oddlygood kaurapohjainen pizza

Vegaaninen pizza, jonka tärkein elementti on erinomainen pohja. Kauraisuus pohjassa tuo ruokaisuutta ja sopii erinomaisesti myös muihinkin pizzoihin.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 kpl

Taikina

0.470 kg
0.025 kg
hiivaa
0.011 kg
hienoa merisuolaa
0.015 kg
rypsiöljyä
0.100 kg
kaurajauhoja
0.430 kg
vehnäjauhoja
1.051 kg (10 kpl à 0.105 kg)

Kastike

0.400 kg
tomaattimurskaa
0.025 kg
oliiviöljyä
0.001 kg
jauhettua mustapippuria
0.002 kg
pizzamaustetta
0.428 kg (10 kpl à 0.043 kg)

Pinnalle

0.420 kg
Valio MiFU® vegejauhismassaa
0.320 kg
0.160 kg
pakaste paprikakuutioita
0.900 kg (10 kpl à 0.090 kg)
2.379 kg (10 kpl à 0.238 kg)

Ohje

  1. Valmista taikina. Anna taikinan levätä 20 minuuttia.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset sekaisin.
  3. Paloittele taikina 100g paloiksi. Muotoile pyöreiksi aihioiksi. Anna levätä peiteltynä.
  4. Leivo ohuiksi pizzoiksi venyttelemällä taikina runsaissa jauhoissa. Laita pelleille.
  5. Vaihtoehtoisesti voit kaulia taikinan 2,5 mm:n paksuiseksi ja otaa ø 20 cm:n muotilla aihioita.
  6. Annostele pohjien päälle kastike.
  7. Leikkaa mifupihvit pieniksi ja ripottele kastikkeen päälle.
  8. Laita paprikasekoitus ja veggieraaste lopuksi pinnalle.
  9. Paista 250 asteessa.
kpl
g
4.0 kg
189 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
189 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
189 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.