Ohrainen salaatti

Valio Food Solutions

Ohrainen salaatti

Ainekset20 annosta

0.200 kg
kokonaisia, esikeitettyjä ohrasuurimoita
0.002 kg
jauhettua maustepippuria
0.001 kg
sormisuolaa
0.010 kg
rypsiöljyä

Salaatti

0.485 kg
tomaattia
0.400 kg
punaista paprikaa
0.160 kg
vihreää paprikaa
0.170 kg
punasipulia
1.000 kg
0.100 kg
valkosipulia
0.085 kg
rucolaa
0.250 kg

Lisäksi

0.640 kg
0.100 kg
0.100 kg

Ohje

  1. Keitä ohrasuurimot kypsiksi. Mausta ja jäähdytä.
  2. Lisäksi

  3. Poista tomaatista siemenet ja leikkaa isoiksi lohkoiksi.
  4. Lohko myös paprikat ja punasipulit.
  5. Paahda kasvikset kuumassa (300°C) uunissa. Valkosipuli paahdetaan kokonaisena. Varo kuitenkin kypsentämästä liikaa.
  6. Jäähdytä kasvikset ja kuori valkosipulit.
  7. Sekoita salaatin ainekset ohrasuurimoiden kanssa
  8. Lisäksi

  9. Yhdistä tuorejuusto ja mörkätäyte.
  10. Paahda perunarieskat, voitele se tuorejuustolevitteellä ja leikkaa molemmat levyt paloiksi.
  11. Kokoa salaatti rieskojen kanssa.
kpl
g
3.9 kg
105 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
105 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
45 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
105 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
45 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.