Ohrainen salaatti

Ohrainen salaatti
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Ohrainen salaatti

Ohrainen salaatti

Ainekset20 annosta

0.200 kg
kokonaisia, esikeitettyjä ohrasuurimoita
0.002 kg
jauhettua maustepippuria
0.001 kg
sormisuolaa
0.010 kg
rypsiöljyä

Salaatti

0.485 kg
tomaattia
0.400 kg
punaista paprikaa
0.160 kg
vihreää paprikaa
0.170 kg
punasipulia
1.000 kg
tuoretta parsaa , trimmattuna
0.100 kg
valkosipulia
0.085 kg
rucolaa
0.250 kg

Lisäksi

0.680 kg
Valio GN-pizzapohjaa 340 g x 12 / 4,08 kg
0.200 kg

Ohje

  1. Keitä ohrasuurimot kypsiksi. Mausta ja jäähdytä.
  2. Lisäksi

  3. Poista tomaatista siemenet ja leikkaa isoiksi lohkoiksi.
  4. Lohko myös paprikat ja punasipulit.
  5. Paahda kasvikset kuumassa (300°C) uunissa. Valkosipuli paahdetaan kokonaisena. Varo kuitenkin kypsentämästä liikaa.
  6. Jäähdytä kasvikset ja kuori valkosipulit.
  7. Sekoita salaatin ainekset ohrasuurimoiden kanssa
  8. Lisäksi

  9. Paahda Valio Pizzapohja, voitele se tuorejuustolevitteellä ja leikkaa paloiksi.
  10. Kokoa salaatti.
kpl
g
4.0 kg
117 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
117 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
117 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.