Ohrainen salaatti

Ohrainen salaatti
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Ohrainen salaatti

Ohrainen salaatti

Ainekset20 annosta

0.200 kg
kokonaisia, esikeitettyjä ohrasuurimoita
0.002 kg
jauhettua maustepippuria
0.001 kg
sormisuolaa
0.010 kg
rypsiöljyä

Salaatti

0.485 kg
tomaattia
0.400 kg
punaista paprikaa
0.160 kg
vihreää paprikaa
0.170 kg
punasipulia
1.000 kg
0.100 kg
valkosipulia
0.085 kg
rucolaa
0.250 kg

Lisäksi

0.640 kg
Valio GN-perunarieskaa
0.100 kg
0.100 kg
Valio makeaa mörkötäytettä

Ohje

  1. Keitä ohrasuurimot kypsiksi. Mausta ja jäähdytä.
  2. Lisäksi

  3. Poista tomaatista siemenet ja leikkaa isoiksi lohkoiksi.
  4. Lohko myös paprikat ja punasipulit.
  5. Paahda kasvikset kuumassa (300°C) uunissa. Valkosipuli paahdetaan kokonaisena. Varo kuitenkin kypsentämästä liikaa.
  6. Jäähdytä kasvikset ja kuori valkosipulit.
  7. Sekoita salaatin ainekset ohrasuurimoiden kanssa
  8. Lisäksi

  9. Yhdistä tuorejuusto ja mörkätäyte.
  10. Paahda perunarieskat, voitele se tuorejuustolevitteellä ja leikkaa molemmat levyt paloiksi.
  11. Kokoa salaatti rieskojen kanssa.
kpl
g
3.9 kg
79 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
79 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
79 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›