Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Ohrapuuro
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Ohrapuuro
Ohrapuuro
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
8 annosta
2.000 kg
Valio täysmaitoa
0.180 kg
kokonaisia ohrasuurimoita
0.006 kg
suolaa
Ohje
Liota suurimoita yön yli kylmässä vedessä.
Kaada vesi pois ja lisää maito. Keitä hiljalleen haudekattilassa välillä sekoittaen noin 4 tuntia. Tarjoa Valio luumu-rusinakeiton tai vadelmakeiton kanssa.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.9 kg
85
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio vapaan lehmän täysmaito 1 l
Ravintosisältö annoksessa
Energia
85 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
85 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›