Ohukaismunakasta ja marinoituja marjoja

Ohukaismunakasta ja marinoituja marjoja

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
165 kcal / 100g
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

1,000 kg Food Service pieniä ohukaisia laktoositon sulatettuina
1,000 kg Valio kokomunamassaa
0,500 kg Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9% laktoositon
0,100 kg sokeria
0,001 kg kanelia
0,001 kg vaniljajauhetta
0,400 kg Valio vispikermaa laktoositon
0,400 kg Valio turkkilaista ruokajogurttia laktoositon
0,100 kg sokeria
0,475 kg tuoreita marjoja
0,100 kg vaahterasiirappia
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Voitele 1/2 GN-vuoka vuokaspraylla ja vuoraa kelmulla. Asettele ohukaiset vuoan pohjalle.

  • Sekoita kokomunamassa, vaniljakastike, mausteet ja sokeri sekaisin ja kaada ohukaisten päälle. Painele ohukaiset munamassan joukkoon niin, että ohukaisia on kauttaaltaan vuoan mitalta tasaisesti. Kyypsennä 90 ° uunissa n. 1 h, tai kunnes kiinteä. Jäähdytä ja kumoa kelmun avulla tarjoiluvadille.

  • Sekoita jogurtti, vispikerma ja sokeri vaahdoksi. Tarjoile ohukaismunakas jogurttikermavaahdon ja vaahterasiirapilla marinoitujen marjojen kera.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!