Oliivi focaccio

Oliivi focaccio
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Oliivi focaccio

Oliivi focaccio

Ainekset2 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.060 kg
0.030 kg
suolaa
0.050 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.010 kg
yrttimaustetta
0.100 kg
1.400 kg
vehnäjauhoja
2.750 kg (2 kpl à 1.375 kg)

Pinnalle

0.500 kg
0.100 kg
mustia oliiviviipaleita
0.150 kg
0.750 kg (2 kpl à 0.375 kg)
3.500 kg (2 kpl à 1.750 kg)

Ohje

  1. Vaivaa taikinan aineet löysäksi taikinaksi. Anna taikinan levätä puoli tuntia
  2. Jaa taikina kahteen osaan ja laita jauhotetuille pelleille. Anna taikinoiden nousta puoli tuntia
  3. Taputtele taikina pellin kokoiseksi. Ripottele salaattijuustokuutiot ja oliivirenkaat taikinan päälle ja painele niitä kevyesti, että ne uppoavat taikinaan.
  4. Leikkaa levy taikinapyörällä paloiksi, ei kuitenkaan aivan pohjaan asti.
  5. Anna taikinan nousta vielä puoli tuntia
  6. Paista focacciot 210 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Voitele kuumat focacciot voisulalla
kpl
g
3.5 kg
249 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
249 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
249 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.