Oliivi-juustofoccaccio

Valio Food Solutions

Oliivi-juustofoccaccio

Ainekset33 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.030 kg
suolaa
0.080 kg
hiivaa
0.300 kg
1.900 kg
vehnäjauhoja
3.310 kg (33 kpl á 0.100 kg)

Pinnalle

0.660 kg
0.660 kg (33 kpl á 0.020 kg)

Pinnalle

0.231 kg
oliiviviipaleita
0.231 kg (33 kpl á 0.007 kg)

Yrttiöljy

0.200 kg
oliiviöljyä
0.008 kg
yrttimaustetta
0.208 kg (33 kpl á 0.006 kg)
4.409 kg (33 kpl á 0.134 kg)

Ohje

  1. Valmista taikina vaivaamalla taikinan aineet erittäin hyvin. Anna taikinan levätä 30 minuuttia
  2. Leivo taikinasta 100 g:n painoisia pyöreitä paloja. Anna palojen levätä 20 minuuttia
  3. Kauli palat 3 mm:n vahvuisiksi pyöreiksi paloiksi. Nostata palat
  4. Laita pinnalle salaattijuustokuutiot ja oliivit, painaen hieman taikina sisään. Levitä pinnalle yrttiöljyä
  5. Paista 220 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
kpl
g
4.4 kg
291 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
291 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,5 g
Kalsium
54 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
291 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,5 g
Kalsium
54 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.