Oliivileipä

Valio Food Solutions

Oliivileipä

Ainekset2 kpl

1.500 kg
0.100 kg
hiivaa
0.027 kg
suolaa
0.188 kg
juoksevaa hunajaa
0.195 kg
oliiviviipaleita
0.195 kg
mustia oliiviviipaleita
0.553 kg
vehnäjauhoja
1.950 kg
hiivaleipävehnäjauhoja
0.200 kg

Ohje

  1. Liuota hiiva, suola ja hunaja kädenlämpöiseen maitoon. Lisää oliiviviipaleet ja jauhot, sekoita ja lisää lopuksi pehmeä voi. Vaivaa taikina kimmoisaksi. Jaa taikina kahteen voideltuun GN 1/3-65 -astiaan ja ripota päälle vehnäjauhoja.
  2. Peitä leivät ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 40 min. Paista kiertoilmauunissa 160 asteessa n. 50 min. Tarjoa leipää ruokaleipänä.
kpl
g
4.5 kg
258 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
258 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,1 g
Kalsium
55 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
258 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,1 g
Kalsium
55 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›