Siirry sisältöön
Oliivileipä

Oliivileipä

Oliivileipä

Ainekset

  • 1,500 kg
    Valio maitoa
    Valio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
    Valio vapaan lehmän kevytmaito 1 l
  • 0,100 kg hiivaa
  • 0,027 kg suolaa
  • 0,188 kg juoksevaa hunajaa
  • 0,195 kg oliiviviipaleita
  • 0,195 kg oliiviviipaleita
  • 0,553 kg vehnäjauhoja
  • 1,950 kg hiivaleipävehnäjauhoja
  • 0,200 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen

Ohje

  1. Liuota hiiva, suola ja hunaja kädenlämpöiseen maitoon. Lisää oliiviviipaleet ja jauhot, sekoita ja lisää lopuksi pehmeä voi. Vaivaa taikina kimmoisaksi. Jaa taikina kahteen voideltuun GN 1/3-65 -astiaan ja ripota päälle vehnäjauhoja.
  2. Peitä leivät ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 40 min. Paista kiertoilmauunissa 160 asteessa n. 50 min. Tarjoa leipää ruokaleipänä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 6338 kcal
Proteiini 194,2 g
Hiilihydraatti 986,4 g
Rasva 158 g
Tyydyttynyt rasva 62,8 g
Ravintokuitu 75,4 g
Suola 27,5 g
Kalsium 1355,9 mg
D-vitamiini 8,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 282 kcal
Proteiini 8,6 g
Hiilihydraatti 43,8 g
Rasva 7 g
Tyydyttynyt rasva 2,8 g
Ravintokuitu 3,4 g
Suola 1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search