Omena cronutti

Valio Food Solutions

Omena cronutti

Amerikanmaalta hieno hybridi innovaatio, joka nimensäkin perusteella yhdistää croissantin ja donitsin samaan tuotteeseen.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset95 kpl

Esitaikina

0.500 kg
vettä
0.050 kg
hiivaa
0.500 kg
vehnäjauhoja
1.050 kg (95 kpl à 0.011 kg)

Taikina

1.050 kg
esitaikinaa
0.500 kg
vettä
0.100 kg
0.045 kg
suolaa
0.050 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.100 kg
1.400 kg
vehnäjauhoja
1.200 kg
4.745 kg (95 kpl à 0.050 kg)

Täyte

2.700 kg
0.001 kg
elintarvikeväriä
2.701 kg (95 kpl à 0.028 kg)

Kuorrute

1.000 kg
pomadaa
0.050 kg
strösseleitä
1.050 kg (95 kpl à 0.011 kg)
9.546 kg (95 kpl à 0.100 kg)

Ohje

  1. Taikina

  2. Valmista esitaikina. Sekoita kylmään veteen hiiva ja jauhot. Anna taikinan käydä kylmiössä yli yön.
  3. Sekoita esitaikinan joukkoon taikinan muut aineet.
  4. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4. Anna taikinan levätä kylmiössä noin puoli tuntia. Kauli taikina 1x3 ja anna levätä kylmiössä 2 tuntia.
  5. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto donitsin mallisiksi aihioiksi muotilla.
  6. Nostata cronutsit max 33 asteessa.
  7. Paista 180° :ssa rasvassa.
  8. Viimeistely

  9. Värjää omanapalatäyte vaaleanvihreäksi.
  10. Täytä pohjat.
  11. Kuorruta cronutsit vaaleanvihreällä pomadalla. Ripottele strösseleitä päälle.
kpl
g
9.5 kg
279 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
279 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
27 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
279 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
27 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.