Amerikanmaalta hieno hybridi innovaatio, joka nimensäkin perusteella yhdistää croissantin ja donitsin samaan tuotteeseen.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Amerikanmaalta hieno hybridi innovaatio, joka nimensäkin perusteella yhdistää croissantin ja donitsin samaan tuotteeseen.
Esitaikina | |
---|---|
0.500 kg | vettä |
0.050 kg | hiivaa |
0.500 kg | vehnäjauhoja |
1.050 kg (95 kpl à 0.011 kg) | |
Taikina | |
1.050 kg | esitaikinaa |
0.500 kg | vettä |
0.100 kg | |
0.045 kg | suolaa |
0.050 kg | sokeria |
0.100 kg | hiivaa |
0.200 kg | kananmunia |
0.100 kg | |
1.400 kg | vehnäjauhoja |
1.200 kg | |
4.745 kg (95 kpl à 0.050 kg) | |
Täyte | |
2.700 kg | |
0.001 kg | elintarvikeväriä |
2.701 kg (95 kpl à 0.028 kg) | |
Kuorrute | |
1.000 kg | pomadaa |
0.050 kg | strösseleitä |
1.050 kg (95 kpl à 0.011 kg) | |
9.546 kg (95 kpl à 0.100 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.