Omena cronutti

Omena cronutti

Teollisuus
279 kcal / 100g
Amerikanmaalta hieno hybridi innovaatio, joka nimensäkin perusteella yhdistää croissantin ja donitsin samaan tuotteeseen.
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Esitaikina
0,500 kg vettä
0,050 kg hiivaa
0,500 kg vehnäjauhoja
1,050 kg 95 kpl á 0,011 kg
Taikina
1,050 kg esitaikinaa
0,500 kg vettä
0,100 kg Valio Eila® Laktoositon maitojauhetta
0,045 kg suolaa
0,050 kg sokeria
0,100 kg hiivaa
0,200 kg kananmunia
0,100 kg Valio voita
1,400 kg vehnäjauhoja
1,200 kg Valio Eila® kaulintavoita kaulintaan
4,745 kg 95 kpl á 0,050 kg
Täyte
2,700 kg Valio omenapalatäyte runsas
0,001 kg elintarvikeväriä
2,701 kg 95 kpl á 0,028 kg
Kuorrute
1,000 kg pomadaa
0,050 kg strösseleitä
1,050 kg 95 kpl á 0,011 kg
9,546 kg 95 kpl á 0,100 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Taikina
  • Valmista esitaikina. Sekoita kylmään veteen hiiva ja jauhot. Anna taikinan käydä kylmiössä yli yön.

  • Sekoita esitaikinan joukkoon taikinan muut aineet.

  • Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4. Anna taikinan levätä kylmiössä noin puoli tuntia. Kauli taikina 1x3 ja anna levätä kylmiössä 2 tuntia.

  • Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto donitsin mallisiksi aihioiksi muotilla.

  • Nostata cronutsit max 33 asteessa.

  • Paista 180° :ssa rasvassa.

Viimeistely
  • Värjää omanapalatäyte vaaleanvihreäksi.

  • Täytä pohjat.

  • Kuorruta cronutsit vaaleanvihreällä pomadalla. Ripottele strösseleitä päälle.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!