Omena-jogurtti vol au vent

Omena-jogurtti vol au vent
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Omena-jogurtti vol au vent

Omena-jogurtti vol au vent

Ainekset74 kpl

Voitaikina

1.400 kg
vettä
0.030 kg
suolaa
2.000 kg
vehnäjauhoja
2.000 kg
5.430 kg (74 kpl à 0.073 kg)

Omena-jogurttitäyte

1.300 kg
0.390 kg
sokeria
0.003 kg
kanelia
0.900 kg
0.130 kg
vettä
0.050 kg
liivatelehtiä
0.650 kg
3.423 kg (74 kpl à 0.046 kg)

Koristeluun

1.110 kg
1.110 kg (74 kpl à 0.015 kg)

Pinnalle

0.518 kg
0.518 kg (74 kpl à 0.007 kg)
10.481 kg (74 kpl à 0.142 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen suola ja jauhot. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x4. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 30 minuuttia. Kauli taikina 2x4. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä vähintään kaksi tuntia, mieluiten seuraavaan päivään.
  2. Kauli voitaikina 10 mm:n vahvuiseksi matoksi. Ota matosta Ø 8 cm:n paloja. Ota palojen keskeltä Ø 5 cm:n pala pois. Kauli kantit 1,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Nakkaa matto hyvin. Ota matosta Ø 8 cm:n pohjia ja Ø 5 cm:n kansia.
  3. Laita Ø 8 cm:n pohjat pellille ja voitele munalla. Laita pohjien päälle Ø 8 cm:n voitaikinarenkaat. Anna vol au venttien levätä ennen paistoa tunti.
  4. Paista vol au ventit 220 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Paista myös kannet.
  5. Valmista omena-jogurttitäyte. Sekoita jogurtin joukkoon sokeri, kaneli sekä sulatetut ja valutetut omenakuutiot. Sekoita joukkoon kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma.
  6. Täytä jäähtyneet vol au ventit omena-jogurttitäytteellä. Koristele omenalohkoilla ja ruiskuta pintaan kirkaskuumahyytelö.
kpl
g
10.5 kg
282 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
282 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
282 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.