Omena-kauratoscakakku

Omena-kauratoscakakku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Omena-kauratoscakakku

Omena-kauratoscakakku

Ainekset32 annosta

Pohja

0.267 kg
kananmunia
0.250 kg
sokeria
0.150 kg
0.150 kg
0.390 kg
vehnäjauhoja
0.012 kg
leivinjauhetta
0.006 kg
kardemummaa

Täyte

0.850 kg
0.008 kg
sitruunamehua
0.065 kg
fariinisokeria
0.009 kg
kanelia

Kuorrutus

0.150 kg
0.240 kg
fariinisokeria
0.048 kg
vehnäjauhoja
0.250 kg
0.007 kg
kanelia
0.350 kg
kaurahiutaleita (isoja)

Ohje

  1. Sulata ja valuta omenakuutiot. Sekoita omenakuutioiden joukkoon täytteen sitruunamehu, fariinisokeri ja kaneli.
  2. Vaahdota pohjan munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä vehnäjauho ja leivinjauhe ja lisää varovasti sekoittaen vuorotellen sulatetun voin ja maidon kanssa munavaahtoon. Mausta taikina kardemummalla. Kaada taikina leivinpaperin päälle GN 1/1-65 -astiaan ja lisää päälle maustetut omenakuutiot. Kypsennä pohjaa kiertoilmauunissa 175 asteessa 20 min.
  3. Valmista piirakan kuorrutus. Sulata kuorrutuksen voi kattilassa ja lisää joukkoon loput aineet. Anna seoksen kiehahtaa. Levitä kuorrute esipaistetun piirakan päälle ja jatka paistamista vielä n. 15 min kunnes pinta saa kauniin värin.
kpl
g
2.7 kg
256 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
256 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
256 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.